• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG 8.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG 8.00 tot 22.00 uur

  ZATERDAG 8.00 tot 13.30 uur

  ZONDAG 8.00 tot 13.30 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

Martine en BenFit

By admin | In Nieuws | on november 2, 2020

BENFIT

Toen ik aan mensen uit mijn directe omgeving vertelde dat ik het BENFIT programma ging volgen, waren de reacties vaak verbaasd, ik had dat toch niet nodig?

Begin mei zag ik mijzelf op een foto en schrok ervan. Ik weeg me regelmatig en ja, ik was wel de afgelopen jaren wat zwaarder geworden. Tijd voor een andere aanpak dus.

Ik was net begonnen in een nieuwe baan en ook wonen mijn kinderen niet meer thuis, dus dat moest lukken.
In het eerste gesprek met Angeliek ( BENFIT coach) gaf ik aan dat ik 5 kilo wilde af vallen en me weer fitter wilde voelen. Dat moest lukken in 12 weken. We namen niet alleen het eten maar ook de mogelijkheden om meer te bewegen en te ontspannen door. En zo begon ik aan het BENFIT programma. Met de app en mijn dagelijkse menu’s is het heel gemakkelijk om gevarieerd en lekker te eten.
Meten is weten en dat bleek ook nu weer. Je kookt vaak te veel en dat gaat dan ook op.

Toen mijn nieuwe collega’s mij de eerste week binnen zagen komen met allemaal kleine bakjes eten, kreeg ik te horen: wat neem je veel eten mee. Je mag vanavond gewoon weer naar huis hoor….

Maar het werkt: 6 keer op een dag iets eten en natuurlijk opletten wat en hoeveel je eet. Vooral op de dagen dat ik pedicuur gaat dat gemakkelijk. De dagen dat ik voor mijn werkgever werk en met name de fulltime weken kosten wat meer voorbereiding en dan is de boodschappenlijst van het programma een fijne leidraad.

Al met al weeg ik nu 10 kilo lichter, dat is meer dan waar ik op had ingezet. Mijn BMI is flink gedaald, mijn vetpercentage is gedaald en mijn spiermassa omhoog. Ik voel me prettig en veel fitter.

Op de terugweg van mijn laatste nazorg gesprek met Angeliek kreeg ik een mooi compliment. Iemand die ik niet regelmatig zie deed het autoraampje open en zei: hallo dan, dat is een groot verschil”. Ze kon niet geloven dat ik in die korte tijd zo’n resultaat had bereikt.

Martine

No Comments to "Martine en BenFit"