• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG08.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG08.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG08.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG08.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG08.00 tot 23.00 uur

  ZATERDAG08.30 tot 14.00 uur

  ZONDAG08.30 tot 14.00 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Over ons

Beleef het bij Sportcentrum De Studio!

Sportcentrum De Studio in Elst is gevestigd tussen Nijmegen en Arnhem . Wij zijn goed bereikbaar via de snelweg ( A 15)/ rijksweg Elst en openbaar vervoer. Bovendien is er voldoende ruimte om gratis te parkeren.
Bij Sportcentrum De Studio vinden wij het belangrijk dat jouw doelstelling centraal staat en dat er een klik is met zowel de trainer en als met het Sportcentrum. Bij de eerste kennismaking vind er een intake plaats en kijkt de instructeur samen met jou wat je nodig hebt om jouw resultaat te behalen.
Wij bieden een gastvrije, veilige en persoonlijke omgeving waar iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Onze gemotiveerde en gediplomeerde instructeurs staan voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan!
Een abonnement bij De Studio betekent dat je gebruikt kunt maken van een grote trainingsruimte met begeleiding, 102 uur groepslessen (Les Mills), sauna, ruime parkeerplaats, douches en lockers. Dit alles is bij de prijs inbegrepen. Informeer naar de Goldcard voor nog meer voordelen.

De faciliteiten van Sportcentrum De Studio

Dit sportcentrum heeft vier squashbanen, drie ruime groepsleszalen voor groepslessen en indoor cycling (spinning en RPM) een ruime fitnesszaal met daarin een free weight zone en een functionele training zone. ook vind je bij ons ruime kleedkamers, sauna , douches ( ook één persoons), elke ochtend kinderopvang (ook op zaterdag en zondag), zonnebanken, fysiotherapie, ruimte voor sportmassage, succesvolle afslanken , een gezellige lounge en horecaruimte, buitensport en jeugdprogramma.