• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG 8.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG 8.00 tot 22.00 uur

  ZATERDAG 8.00 tot 13.30 uur

  ZONDAG 8.00 tot 13.30 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Squash

Squash – uniek in Elst

Squash wordt gespeeld door twee spelers, die met een racket en een bal op een baan spelen, waarbij deze laatste drie aan de door de World Squash Federation voorgeschreven normen moeten voldoen.
Een wedstrijd zal gaan om twee of drie gewonnen games. Dit wordt beslist door de wedstrijdleiding. Iedere game gaat om negen punten. De speler die het eerst negen punten maakt, wint de game. Behalve wanneer voor de eerste maal de stand 8-8 bereikt is, moet de ontvanger, alvorens de volgende service is geslagen, kiezen of de game wordt voortgezet tot negen punten (= “Set one”) of tot tien punten (= “Set two”), in welk geval de speler die het eerst nog twee punten maakt, de game wint. De ontvanger moet in elk geval zijn keuze duidelijk maken aan de marker, de scheidsrechter en aan zijn tegenstander.
Punten kunnen alleen gemaakt worden door de serveerder. Wanneer de serveerder een rally wint, dan krijgt die speler een punt. Wanneer de ontvanger van de service een rally wint, dan dient die speler te gaan serveren. Na een correcte service slaan de spelers om de beurt de bal, totdat één van de spelers er niet in slaagt de bal correct terug te slaan of totdat het spel op een andere wijze, in overeenstemming met de regels, wordt onderbroken, wanneer een speler appelleert of door tussenkomst van de scheidsrechter.
Vooropgesteld dat de bal niet uit geslagen is, wordt de bal correct teruggespeeld als, voor de bal twee keer op de vloer heeft gestuit, de bal op de voormuur terechtkomt boven de tin; de bal mag direct naar de voormuur geslagen worden ofwel via één of meer zijmuren en/of via de achtermuur, zonder daarbij de vloer, de speler of diens kleding of het racket, het lichaam of de kleding van de tegenstander te raken.

 

Reserveren

Boeken van een squashbaan: 0481 – 373339
Banen kunnen dagelijks, telefonisch of ter plaatse bij de receptie, worden gereserveerd. Wij hantere een speelperiode van 45 minuten. In verband met ons boekingssysteem kunnen reserveringen maximaal 7 dagen vooruit worden geboekt met de beperking van 1 speelperiode per dag per 2 personen. Een gereserveerde baan kan tot 12 uur van tevoren bij de receptie worden geannuleerd.
Boeken vaste baan
Bedrijven bieden wij de mogelijkheid 1 speelperiode per week voor langere tijd vast te leggen. Wel vragen wij dan de verschuldigde baanhuur vooruit te betalen. Voor meer informatie en voor reserveringen, neem je contact op met de receptie: 0481 – 373339.

Meenemen introducés

Wanneer je als lid met een introducé (niet-lid) wilt squashen, behoor je dit door te geven aan de receptie voordat je de baan opgaat. De introducé zal de op dat moment geldende baanhuur worden berekend. Annuleren van gereserveerde banen: 0481 – 373339
Een gereserveerde baan kan tot 12 uur van te voren bij de receptie worden geannuleerd. Als deze bepaling niet wordt nagekomen, worden € 10,00 annuleringskosten per speelperiode in rekening gebracht. Dit geldt voor zowel leden als niet-leden. Bij het niet voldoen van deze annuleringskosten of het niet komen opdagen voor een gereserveerde baan, kan je de mogelijkheid tot vooruit reserveren worden ontnomen.

Lidmaatschappen

Wij hanteren verschillende lidmaatschappen en tarieven voor overdag en ‘s avonds. Bel voor meer informatie met: 0481 – 373339.