• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG 8.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG 8.00 tot 22.00 uur

  ZATERDAG 8.00 tot 13.30 uur

  ZONDAG 8.00 tot 13.30 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

BenFit

By admin | In Nieuws, Uncategorized | on januari 10, 2020

BENFIT werkt voor mij!
Al vaker heb ik ( Leontine) meegedaan aan een programma met sporten en voedingsadvies om me fit te voelen en een goede balans te vinden. Sinds 9 weken volg ik nu het BENFIT leefstijlprogramma. Mijn belangrijkste doelen bij de start van het programma waren; in ieder geval 5 kilo afvallen en me energiek en sterk voelen. Al langere tijd was ik op zoek naar een passende leefstijlcoach. In de eerder gevolgde programma’s miste ik altijd wel iets.

De voedingslijsten in de app geven mij houvast. In eerdere programma’s heb ik al wel veel geleerd over voeding, maar ik vind het toch fijn om in deze fase een voorbeeldmenu te kunnen volgen. Verder heb ik bij BENFIT een fijne leefstijlcoach gevonden. Ik vind het prettig om elke week even bij Angeliek op de weegschaal te staan, daarna bespreken we hoe het gegaan is. Mijn sportactiviteiten plan ik zelf, maar ik bespreek ook mijn sportdoelen met Angeliek, zo stimuleert zij mij om bijvoorbeeld bij Bodypump nog even wat extra gewicht toe te voegen.
Inmiddels ben ik 7 kilo afgevallen, maar nog belangrijker ik voel me fit energiek. Ik heb een goede balans gevonden. Af en toe kan ik best een keer smokkelen en ik heb ook echt lekker gegeten tijdens de kerstdagen. Maar het lukt me ook weer om daarna het gezonde eetpatroon en sporten weer op te pakken. Het gaat zo lekker, dat het smaakt naar meer. Ik heb mijn doelen bijgesteld en wil in die drie laatste weken nog een paar kilo afvallen. Het geeft mij vertrouwen dat ik in de fase daarna nog regelmatig even bij Angeliek op de weegschaal kan gaan staan.

No Comments to "BenFit"