• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG 8.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG 8.00 tot 22.00 uur

  ZATERDAG 8.00 tot 13.30 uur

  ZONDAG 8.00 tot 13.30 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

We mogen weer naar binnen.

By admin | In Nieuws | on juli 1, 2020

Beste leden,  

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen woensdag weten we het zeker; woensdag 1 juli gaat Sportcentrum De Studio ook voor de binnensport weer open! Wij mogen open, wij willen open en mede dankzij jullie ondersteuning kunnen we weer open! Maar wij willen ook open blijven!

En daar gaan we samen voor zorgen! De meeste faciliteiten zijn met aangepaste richtlijnen weer te gebruiken. Wij vinden het belangrijk dat jullie je veilig voelen in ons sportcentrum. Daarom vinden wij het fijn dat je deze nieuwsbrief even goed doorleest zodat je weet wat de mogelijkheden zijn.

Uiteraard ben je gezond en heb je op het moment dat je gaat sporten geen last van hoesten, neusverkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten.

Sportkleding.

Je komt al in je sportkleding met handdoek en bidon naar ons. Je binnen sportschoenen heb je in een tasje bij je en wissel je om voordat je de zaal in gaat. Je tasje mag je meenemen in de zaal. Voor de fitness leg je deze in de kast naast de ingang.

Ventilatie.

De rol van ventilatie is erg belangrijk. In ons sportcentrum hebben wij mechanische ventilatie. Geen recirculatie van een aircosysteem ( dat wordt nu af geraden door het RIVM) maar verse lucht komt van buiten naar binnen en de “vieze ”lucht van binnen gaat weer naar buiten. We zullen het ventilatiesysteem hoog zetten en langer dan gebruikelijk door laten draaien. Op deze manier wordt er optimaal geventileerd.
In de kleedkamers en de circuitzaal is de capaciteit lager en is het besluit deze ruimtes voorlopig niet te gebruiken omdat je daar vaak met meerdere aanwezig bent.
De Squashbanen kunnen weer worden gereserveerd en squash in haar normale vorm is weer mogelijk. Individueel mag je gebruik maken van de circuitruimte maar niet met meer dan twee personen in deze ruimte. De losse ventilatoren mogen ( voorlopig) niet gebruikt worden vanwege te snelle luchtstroom.

Buiten sporten.

Het is een creatieve en goede oplossing om buiten te sporten. In de afgelopen corona periode zijn onder andere de parkeerplaatsen hiervoor gebruikt. Helaas waren niet alle buurtbewoners daar blij mee vanwege de muziek. Daarom krijgt de parkeerplaats zijn bestemming weer terug en de buurtbewoners hun rust.
De circuitlessen, bootcamp, xcowalking, challenge groep zullen vanwege de intensiviteit wel buiten plaats vinden. Met regen of harde wind kunnen deze te komen vervallen.

 

Binnen sporten.

Het grootste deel van de activiteiten gaan weer binnen plaatsvinden. De fitness, e -GYM , BBB, Yoga , Body Balance , Pilates etc. Voor de intensieve lessen zoals spinning /RPM, Jumping zal er meer dan 1.5 meter afstand worden gehouden. De groepen verkleinen aanzienlijk.

Reserveren.

Waarschijnlijk heb je onze nieuwe reserveringsapp al in gebruik en ervaar je hoe handig het is om elk moment van de dag je les te reserveren of te annuleren. Tot 1 september is het zeker nodig om elke week je gewenste sportactiviteit te reserveren. Je staat dus nog niet vast op de les. Er mogen maximaal 100 klanten tegelijk in het sportcentrum zijn ( die elkaar niet kunnen kruisen). Via de reserveringsapp kunnen we dit beheersbaar maken. Lukt het niet om via deze app te werken? Bel ons of kom langs, dan leiden wij je er doorheen.

Routing.

Maandag 29 juni presenteren wij een “routing & veilig sporten” filmpje. Zo kun je zien waar onze in en uit gangen zijn en hoe wij samen veilig kunnen sporten. Dit filmpje komt op onze website en facebook pagina. In de eerste fase komen we binnen via de hoofdingang en verlaat je De Studio via de nooduitgang ( achterzijde). Wil je gebruik maken van de horeca dan kun je plaatsnemen op het terras of je komt opnieuw door de hoofdingang. De routing binnen De Studio wijst voor zich.
Link voor het Filmpje: Heropening De Studio

Horeca.

De horeca is weer open. Hier hanteren we de horeca richtlijnen. Je besteld aan de bar en neemt zelf je drankje mee naar de tafel. Graag zoveel mogelijk gebruik maken van pinbetalingen.

 

Kinderopvang.

De kinderopvang is open. Ook hier is reserveren nodig. Vanaf 1 juli mag je ook weer via de hoofdingang naar binnen om je kind naar de opvang te brengen. Houd hier de gepaste afstand.
Op dinsdagochtend zal in juli en augustus geen kinderopvang worden aangeboden.

Toiletgebruik en hygiëne.

De toiletten zijn open voor gebruik. Wij reinigen de toiletten en deurklinken meerdere malen per dag. Maar zelf ben je ook verantwoordelijk om voor en na het toiletbezoek je handen te reinigen. De kleedkamers, douche en sauna blijven nog even gesloten. Als het in de maand juli goed gaat om samen de afspraken na te streven, dan kunnen we hier later ook in versoepelen.

Bij binnenkomst desinfecteer je de handen. Als sporter reinig je de apparatuur en materialen waarvan je gebruik maakt. Je krijgt van ons een doekje en spray om te reinigen. Na je bezoek kun je bij de uitgang je spray en doekje achterlaten.

Aangepaste openingstijden.

Wij zijn in de vakantieperiode open van woensdag 1 juli t/m 31 augustus van 08.00 uur tot 22.30 uur. Let op!: Maandag 13 juli t/m vrijdag 21 augustus zijn we gesloten tussen 13.00 en 16.00 uur.

Zaterdag en zondag in de maand juli en augustus van 08.00 tot 13.00 uur.

Het groepslesrooster zal wekelijks aangepast worden vanwege de vakanties en het niet of wel in kunnen zetten van invalkrachten. Je begrijpt dat wij geen grip hebben op het verzetten van vakantieperiodes die ontstaan zijn uit de geannuleerde vakanties in mei en juni.

Voor de aanvangstijden van de groepslessen bekijk het rooster op de Site Lesrooster of op de reserveringsapp
“My sportcentrum De Studio”

Up-date.

De overheid legt de verantwoordelijkheid steeds meer bij de ondernemer en de burgers. Op het moment dat ik deze nieuwsbrief verstuur weet ik dat er dinsdag 30 juni nog aanpassingen en versoepelingen komen in het landelijk protocol van de brancheorganisatie NL Actief. Wij blijven dus bijstellen en verwachten jullie door middel van de nieuwsbrief en onze website goed te kunnen informeren.

Wees lief voor elkaar.

Het “nieuwe normaal” zal even wennen zijn. Wij zijn een professioneel sportcentrum en willen jouw en onze gezondheid waarborgen. Volg onze richtlijnen en ga geen discussie aan. Wij weten zeker dat we samen dan weer verantwoord en ontspannen kunnen sporten.

Dinsdag 30 juni zijn wij gesloten om de laatste werkzaamheden te verrichten zodat we samen weer verantwoord kunnen sporten. Wij zien je graag woensdag 1 juli!

 

Team De Studio

No Comments to "We mogen weer naar binnen."