• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG08.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG08.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG08.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG08.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG08.00 tot 23.00 uur

  ZATERDAG08.30 tot 14.00 uur

  ZONDAG08.30 tot 14.00 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

Nieuwsbrief 2 Corona

By admin | In Nieuws | on april 9, 2020

Beste leden,

Wat waarschijnlijk de meesten van ons al verwacht hadden is een feit. De sportcentrums moeten hun deuren gesloten houden tot 28 april. Dit brengt uitdagingen met zich mee. Wij willen niet alleen de binding met jou als lid behouden maar wij willen je ook helpen om fit en gezond te blijven. Wij willen je blijven prikkelen en uitdagen!

 

 • Wij hebben vele vragen, belangstellende en gelukkig veel positieve reacties mogen ontvangen om ons Sportcentrum 100% te blijven steunen. Daarvoor willen wij jullie enorm bedanken!

Wat kun je de komende weken van ons verwachten!

 • We bieden je verschillende opties aan om thuis te trainen en te ontspannen. Vanaf heden hebben we een eigen YOUTUBE kanaal. Sportcentrum De Studio AT HOME. Hier kun je sportlessen volgen die gegeven worden door onze eigen instructeurs. Wat dacht je van Yoga, Balance, BBB, Pilates. Dit kun je allemaal thuis doen zonder dat je materialen nodig hebt. Wij vullen dit kanaal elke week aan met lessen zodat de variatie groot blijft.

 

 • Ook hebben we voor jou de code van HOUSE AT WORKS. Deze workouts kun je met de XCO buizen/ buisjes uitvoeren maar ook met een flesje water.Tevens bieden zij ook workouts voor jou als fitness lid. https://vimeo.com/showcase/6188674   wachtwoord :   HOW2020

 

 

 • Ons eigen fitnessteam komt eind deze week op YOUTUBE met alternatieve oefeningen i.p.v. de e -Gym !!

 

 • Challenge in je huiskamer! Elke woensdagavond om 19.00 uur bieden Maurice en Stephanie voor onze fitnessleden een intensieve workout. Te zien via live- stream maar ook komen deze filmpjes op ons YOUTUBE kanaal zodat je het later nog eens terug kan kijken.

 

 • Wellicht beweeg je nu minder, eet je anders en ben je uit je ritme. Angeliek en Anton bieden nu het BENFIT vitaliteitsprogramma aan door jou online te coachen. Op maat gemaakte menu’s, 1op 1 online coaching, tips voor gezond thuis werken en bewegen, gezonde voeding voor het hele gezin en een handige app. ( zie de bijgevoegde promotie)

 

 • Eind volgende week kun je van ons een online 30 dagen kalender verwachten. We vullen hem in met challenges en andere activiteiten om jou uitgedaagd te houden! Bedenk vast een fysieke of prestatie gerichte doelstelling en wij helpen je daarbij!

 

 • In samenwerking met Zonnestudio Elderveld ( Elderveldplein 20 Arnhem) krijg je vanaf 6 april tot aan het moment dat wij weer mogen openen, op vertoon van jouw Sportcentrum De Studio” pasje of bandje, 50% korting op een zonnebanksessie!

 

Wij hopen je met bovenstaande tips in beweging en gezond te houden!
Samen staan we sterk!

 

 

Met sportieve en hartelijke groet,

Rob , Angeliek

               &

Team Sportcentrum “De Studio”.

No Comments to "Nieuwsbrief 2 Corona"