• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG 8.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG 8.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG 8.00 tot 22.00 uur

  ZATERDAG 8.00 tot 13.30 uur

  ZONDAG 8.00 tot 13.30 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

Nieuwsbrief Corona 18 januari 2021

By admin | In Nieuws | on januari 18, 2021

Beste sporter,

We zijn onderweg naar helaas nog een verlenging van drie weken om de deuren gesloten te houden. Jij als lid wordt geacht zoveel als mogelijk thuis te blijven. We hebben een dubbel gevoel bij de maatregelen die jullie en ons bedrijf raken. Enerzijds begrijpen we dat het kabinet heeft ingegrepen, omdat het aantal besmettingen snel steeg en de medische zorg in een ‘zwart scenario’ dreigde te belanden. Anderzijds is het juist belangrijk dat mensen kunnen sporten en bewegen en invulling kunnen geven aan een gezonde(re) leefstijl. Bovendien zijn fitnesscentra de afgelopen maanden geen besmettingshaarden van COVID-19 geweest. Integendeel zelfs.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij je daarin beperkt ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen te komen en binnen te sporten.

Uiteraard krijgen wij veel vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden.  We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie weer vragen oproept.

De maatregelen maken het zowel voor jou als ons onmogelijk om je in het centrum te (laten) sporten. Als onderneming krijgen wij een (klein) deel van de kosten vergoed, maar zeker niet alles. Het advies van o.a. NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, is dan ook om samen met onze leden – jou dus – te kijken naar een compensatie op maat. Wat dat gaat inhouden kunnen we pas concreet maken vanaf het moment dat we weten wanneer onze deuren weer openen mogen en hoe wij er dan voor staan.               Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil namelijk niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en je kunnen adviseren. Om je in deze uitzonderlijke tijd toch te helpen, zijn wij creatief en kijken naar wat wel mag en kan! Maak daarom gebruik van:

 • Sportcentrum De Studio AT HOME/ ons eigen YouTube kanaal waar je samen met onze eigen instructeurs thuis je sportlessen kunt volgen.  
 • De buitentraining. Elke dag kun je een half uur buiten trainen met een instructeur. Schrijf je in via de reserveringsapp.
 • Veel materialen zijn uit geleend. Soms komt er wel iets terug en er zijn nog beperkte spullen. Dus schroom niet om de receptie te bellen en vraag naar de mogelijkheden.
 • Zolang wij gesloten zijn kun je gratis gebruik maken van de online lessen van House at Works. Dit varieert van Pilates tot fitnesstraining! Mocht je de code nog niet hebben: STUDIOELST
 • En afgelopen zaterdag hebben wij voor de eerste keer de Challenge Run/ walking georganiseerd. Om de vijf minuten vertrokken 2 sporters op een route van 5 kilometer. Elke kilometer werden zij uitgedaagd door een trainer om een challenge uit te voeren. Na afloop werd iedereen beloond met een warme drank en fruit. De reacties waren positief en supertof om onze leden weer even te zien. Uiteraard binnen de maatregelen.  Wij gaan dit elk weekend organiseren. Ook volgt er een ouder en kind running van 3 kilometer. De voorbereiding voor komend weekend zijn weer in volle gang. Vanaf woensdag 20 januari kun je weer inschrijven op jouw reserveringsapp. Let wel dat je niet te vroeg aanwezig bent en weer op tijd vertrekt zodat we geen verzameling van mensen krijgen. Hoe gezellig ook maar het is even niet anders. Bij regen gaat de challenge niet door. Mocht je twijfelen, bel dan even naar de receptie van De Studio. 0481-373339
 • Zaterdag 23 januari van 09.00 tot 12.00 uur is het mogelijk om voor de kinderen die gebruik maken van de kinderopvang, speelgoed te lenen. Rikie is aanwezig en tegen een contante borg van € 5- kan er speelgoed worden uit gezocht. Inschrijven kan elk kwartier via de reserveringsapp.

We beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jouw support en begrip in deze bizarre tijd. Juist omdat bewegen weerstand verhogend werkt, zouden wij liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen, maar de maatregelen laten dit niet toe. Het is dan ook een gezamenlijk en mondiaal probleem, waar we alleen met een goede samenwerking uit kunnen komen. Hopelijk blijft hierdoor het aantal coronabesmettingen dalen en brengt ook de vaccinatie verlichting, zodat alles snel weer terug keert naar het ‘oude normaal’ en we samen met jou weer met plezier kunnen sporten en bewegen. Wij en onze brancheorganisatie zijn erop gericht om in de kopgroep te blijven van sectoren die straks als eerste weer open mogen. Wij zijn er klaar voor dus hou nog even vol!

 Dankjewel hiervoor!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar! Onze receptioniste is er voor telefonisch contact van 08.00 tot 18.00 uur. In het weekend van 08.00 tot 12.00 uur.

Met sportieve en warme groet,

No Comments to "Nieuwsbrief Corona 18 januari 2021"