• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG08.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG08.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG08.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG08.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG08.00 tot 23.00 uur

  ZATERDAG08.30 tot 14.00 uur

  ZONDAG08.30 tot 14.00 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

Nieuwsbrief 3 lessen buiten

By admin | In Nieuws | on mei 9, 2020

Beste leden,

Met verontwaardiging en ongeloof hebben we kennis genomen van het besluit van het kabinet om de deuren van de sportbranche gesloten te houden tot 1 september. De branche organisatie NL ACTIEF gaat in gesprek met de betrokken ministeries om alsnog een eerdere opening te bewerkstelligen en te informeren waarom wij als branche klaar zijn om weer open te gaan. ( sprake van mogelijk 1 juli)
Tot die tijd gaan wij gebruik maken van de mogelijkheid om met 10 personen buiten te sporten en vanaf 1 juni met grotere groepen. Vanaf aanstaande maandag bieden wij weliswaar een alternatief maar zeker een creatief sportprogramma aan.

Anders sporten onder andere omstandigheden en andere voorwaarden. Het is heel belangrijk om ons te houden aan de voorwaarden, regels en aanwijzingen van het RIVM en de instructeurs.

We mogen buiten sporten met 9 personen en de instructeur. Niet alle lessen kunnen we buiten geven omdat we geen contactsport aan mogen bieden ( Kickfun) en we ook rekening willen houden m.b.t. de veiligheid, gezondheid en geen hinder willen zijn voor buurtbewoners.

Kinderopvang
Je kunt van maandag t/m zondag reserveren voor de kinderopvang van 09.00 tot 12.00 uur. Vijf minuten van te voren kun je daar terecht en direct na je les je kind graag weer ophalen. Maximaal 6 kinderen in de opvang. De deur aan de parkeerplaats is zowel in en uitgang. Ouders mogen niet mee naar binnen. De huidige strippenkaart is hiervoor geldig.

• Uiteraard geen zieke ( griepverschijnselen) of hoestende kinderen brengen.
• De handjes worden ontsmet bij binnenkomst door ons.
• De kinder-toilet zal na ieder bezoek grondig worden gereinigd.
• Reserveren vooraf bij de receptie en alleen telefonisch. 0481-373339

Sporten
We hebben een aangepast rooster gemaakt en gebruiken hier verschillende locaties rondom ons pand voor. Het rooster gaat maandag 11 mei in en loopt t/m zondag 31 mei. We kijken niet te ver vooruit zodat we kunnen anticiperen op de regels, mogelijkheden en wijzigingen die de overheid ons oplegt/ geeft. Er mogen maar 9 deelnemers per les aanwezig zijn. Daarom starten we met 1 deelname per week om zoveel mogelijk leden weer te laten sporten, Je mag wel een reserve keus aangeven voor dezelfde week. Op het moment dat er toch nog ruimte is, belt de receptioniste jou terug om je hierover te informeren. Alle lessen duren 45 minuten. Zo kunnen we jou ontvangen ( 5 minuten vooraf) , de les starten , les afsluiten ( direct weer naar huis) en is er voldoende ruimte om de volgende groep te ontvangen zonder dat we met teveel mensen tegelijk aanwezig zijn ( binnen het uur komen en weer gaan) .
Buiten sporten vraagt om andere kleding. Denk aan een extra vestje, groot badlaken en andere sportschoenen.
Ga thuis nog naar het toilet want wij mogen de toiletten niet open stellen, ook geen uitzonderingen. Dus ook bidons/ flesjes kunnen niet door ons gevuld worden met water.

Reserveren
Zaterdag 9 en Zondag 10 mei kun je tussen 09.30 en 12.00 uur bellen om te reserveren . Vanaf maandag 11 mei gelden weer onze reguliere openingstijden en kun je tussen 08.30 uur en 21.00 uur telefonisch terecht voor vragen en reserveringen. ( 0481-373339)

Sportrooster
Het sportrooster kun je vanaf zaterdagochtend 9 mei vinden op onze website www.studio-elst.nl .
Nieuwe lessen die we aanbieden:
Xcowalking ; Stevig doorlopen o.b.v. de instructeur, waarbij je twee xco buisjes in je handen hebt. Hiermee combineer je conditie met spierversterkende oefeningen.

Mindfulrun/walk: Bewegen in de buitenlucht zonder prestatiedruk in combinatie met ademhalingsoefeningen, mindfulness en meditatie. Rust in je hoofd en in je lijf. Maximaal 6 personen.

Buiten Egym ; Alternatieve oefeningen om buiten toch je spiergroepen sterk en fit te houden.

Horeca
Voorafgaand aan de les kun je doorgeven ( Luik bij het terras) of je een “Drink TO GO” mee wilt nemen. Na de les staat deze dan voor je klaar. Denk aan eiwit shake, sportdrank, fruit of groente smoothie. Je bar tegoed is nog steeds geldig. Heb je geen bartegoed dan graag betalen met pin.

Parkeren
Parkeer zoveel mogelijk op de grote parkeerplaats zodat we de route breed houden. Houd 1, 5 meter afstand als je met elkaar gaat praten en doe dit niet voor onze ingang en uitgang.
Houd rechts!

STUDIOATHOME & UITGELEENDE MATERIALEN
We blijven ons youtube kanaal vullen met onze lessen en dan heb je ook je materialen nodig. Die mag je voorlopig ook nog lenen. Mocht je een XCO of XCOBURN les gaan volgen en je hebt deze materialen thuis, neem ze dan tijdens je les zelf mee.

Fitness
Train jij altijd zelfstandig? Dan is dit wellicht toch het moment dat de fitness instructeurs je mogen uitdagen in de cross box of GRITT Groupe!

• In samenwerking met Zonnestudio Elderveld ( Elderveldplein 20 Arnhem) krijg je nog steeds tot aan het moment dat wij openen, op vertoon van jouw Sportcentrum De Studio” pasje of bandje, 50% korting op een zonnebanksessie!

Wij hopen met dit outdoor programma weer een klein beetje tegemoet kunnen komen aan jullie sportbehoefte. Laten we positief blijven en de regels goed opvolgen. Het kan dan alleen maar beter worden voor ons allemaal.
Ook willen wij iedereen bedanken voor jullie financiële ondersteuning, lieve kaartjes en berichtjes. Zonder die ondersteuning kunnen we de deuren niet heropenen.

Tot snel en blijf fit!
Rob Pitters en Angeliek Derks
Team “De Studio” Elst

No Comments to "Nieuwsbrief 3 lessen buiten"