• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG08.00 tot 23.00 uur

  DINSDAG08.00 tot 23.00 uur

  WOENSDAG08.00 tot 23.00 uur

  DONDERDAG08.00 tot 23.00 uur

  VRIJDAG08.00 tot 23.00 uur

  ZATERDAG08.30 tot 14.00 uur

  ZONDAG08.30 tot 14.00 uur

 • 0481 373 339
 • Contact

  Neem contact met ons op!X

  ADRESSportcentrum De Studio
  Hoenderik 7
  6662 VM Elst
  Telefoon: 0481 373 339
  receptie@studio-elst.nl

  LAAT EEN BERICHT ACHTER

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

NEWS

betreft abonnement ivm Corona

By admin | In Nieuws, Uncategorized | on maart 18, 2020

Beste gewaardeerde sporter,

 

Het kan je niet ontgaan zijn; sinds 16 maart hebben wij – met pijn in ons hart – onze deuren moeten sluiten tot tenminste 6 april. Een noodzakelijke overheidsmaatregel met grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij je daarin niet ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

 

Deze situatie zal veel vragen oproepen. Met dit bericht hopen wij de meest essentiële vragen te beantwoorden.

 

Heb ik recht op compensatie?

Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden. Uit de informatie die wij hebben ontvangen van NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, is het antwoord vooralsnog nee. Dit vraagt om een uitleg:

Nederland (en in het bijzonder onze branche) verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtssituatie. Daarnaast was sporten in een sportclub – gelet op de richtlijnen van het RIVM – ondertussen onmogelijk geworden.

 

Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst ‘gelet op de bijzondere aard van de situatie’ niet mogelijk. Ook het opschorten van je betalingsverplichting over de drie weken dat we gesloten zijn, zou desastreuze gevolgen hebben en is niet mogelijk. Op dit moment is het voor ons dan ook onmogelijk en onredelijk om je te compenseren voor de drie weken dat wij gesloten zijn.

We vragen je dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren, omdat dat enkel in meer en hogere kosten resulteert. Het spijt ons je niet anders te kunnen berichten.

 

Wat en wanneer dan wel?

Daar kunnen we momenteel nog niets zinnigs over zeggen. Door de diverse noodmaatregelen, zullen wij hopelijk ook in de kosten kunnen besparen. Wij zullen dit de komende periode inventariseren en op korte termijn bij je terugkomen met een passende oplossing, waarmee we je hopelijk tevreden kunnen stellen.

Deze uitzonderlijke situatie vraagt veel van iedereen. Wij zullen alles in het werkstellen en ons inzetten om de ongemakken zoveel als mogelijk te compenseren.

 

Daarom geven we jou de mogelijkheid om online te sporten via Les Mills On Demand en House of Works (xco en xco burn).

Materialen hiervoor( en de code voor XCO EN XCO burn) stellen wij beschikbaar tegen de betaling van een borg van € 50-. Woensdag 18 maart van 19.00 tot 20.30 uur en donderdag 19 maart van 09.30 uur tot 10.30 uur kun je materialen ophalen.

Via onderstaande link kom je in het “ On Demand programma “van Les Mills. Ook op facebook staat een link waarmee je in de Les Mills programma’s komt.

 

http://link.lesmillsondemand.com/aff_c?offer_id=438&aff_id=1235

 

Jouw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

 

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. Onze deuren zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor je klaar.

 

Met sportieve groet,

 

Angeliek Derks en Rob Pitters

& team!

No Comments to "betreft abonnement ivm Corona"